Bij Soundhost heb je ook de beschikking over webmail, waarmee je overal waar je toegang hebt tot internet je mail kunt bekijken en versturen.

Dit programma geeft toegang tot berichten die op de server staan. Wanneer je een programma als Outlook, Thunderbird, Airmail, Eudora, etc. gebruikt, halen deze de e-mail 'binnen' en blijven deze berichten niet op de server, tenzij je hebt aangegeven dat de berichten op de server achter moeten blijven. 

De webmail kun je bereiken via www.soundhost.nl/roundcube of www.soundhost.nl/squirrelmail.
In plaats van soundhost.nl kun je ook je eigen domeinnaam gebruiken.

Als inloggegevens gebruik je je volledige e-mailadres in combinatie met het bijhorende wachtwoord. Voor webmail heb je verder niet te maken met POP3 of SMTP instellingen.

Google Workspace

Als je je e-mail altijd volledig bij je wilt hebben en behoefte hebt aan meer mail-gemak, is het het overwegen waard om eens te kijken naar Google Workspace. Hiermee heb je ineens heel erg veel ruimte extra voor e-mail + nog vele andere extra's, zoals een uitgebreide agenda, tekstverwerker, spreadsheet, etc..
Met Google Workspace kun je niet alleen je mail bekijken via de computer, maar ook met de Gmail app op je smartphone en tablet. Je mail is altijd actueel en loopt overal synchroon.
Neem eens een kijkje bij Google Workspace

Als gratis optie zou je ook je e-mail account binnen een Gmail account kunnen instellen.